Omgeving

Woont u in De Oldenborgh aan de Arnhemse Bovenweg, dan woont u aan de rand van Zeist met prachtig uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. Natuur, cultuur, winkels: u heeft het allemaal binnen handbereik. U kiest voor rust of levendigheid.

Mooi uitzicht

De achterkant van het appartementengebouw is de woonkant en ligt op het Zuidwesten. Vanaf deze balkons heeft u uitzicht op de mooie, zonnige tuin. De parkachtige tuin loopt naadloos over in het prachtige bos van buitenplaats Molenbosch. De voorkant van het pand ligt op het Noordoosten. Vanaf deze balkons kijkt u op een mooie woonwijk tussen de bomen van het Zeisterbos.

Bosrijke omgeving

De meeste natuur rondom De Oldenborgh is beschermd gebied en eigendom van Utrechts landschap. Fiets- en wandelpaden doorkruisen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en het Kromme Rijn gebied.

Winkels en horeca

Op loopafstand kunt u een boodschap doen in Winkelcentrum Kerckebosch. Ook bent u zo in het centrum van Zeist. Het gebied rondom de bekende Slotlaan heeft een zeer compleet winkelaanbod. Ook is er altijd een adresje naar uw smaak wanneer u een kop koffie wilt drinken of wanneer u op zoek bent naar een Italiaanse ijssalon of restaurant.

Cultuur

In Slot Zeist, omgeven door een Engels landschapspark, kunt u terecht voor theater (zomers in de open lucht), exposities en culturele activiteiten. Ook Figi biedt culturele evenementen, een theater en een bioscoop. De lokale VVV informeert u over het totale aanbod van Zeist en omgeving.

Centrum Zeist
5 min. (1,3 km)

 

Winkelcentrum Kerkebosch
3 min. (750 meter)

Bushalte aan de Arnhemse
Bovenweg (50 meter)

In alle richtingen zijn er prima verbindingen met omliggende stadscentra en NS-stations.

Met de auto komt u eenvoudig via de N-wegen naar omliggende plaatsen als De Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Bunnik en Driebergen. Voor verder gelegen bestemmingen zit u zo op de snelweg.

Bereikbaarheid

De Oldenborgh kent een uitstekende bereikbaarheid. Stap op de fiets en u bent vijf minuten later in het centrum van Zeist. Wilt u erop uit met de bus of trein, ook dan bent u zo onderweg. Met de auto idem; binnen tien minuten bent u op de A12.

Home
Menu
Zoeken
×